Pizza Everyday se zaměřuje na výrobu a distribuci mražené pizzy.
Nabízíme své služby především podnikům, které nemají svou kuchyň a chtějí rozšířit svůj sortiment o kvalitní výrobky. Jakýkoliv podnik má šanci tímto způsobem zpestřit jejich nabídku. Tím samozřejmě dá možnost stávajícím i novým zákazníkům aby se pohostily rovnou u nich. Naše pizza na rozpečení je ideálním řešením například pro Váš bar, hernu, nebo jiné provozovny postrádající vlastní kuchyň.
Postup přípravy pizzy
Pizzu ručně vyválíme, ozdobíme čerstvými surovinami a upečeme na cca 90%. Poté vložíme do šokového zchlazovače, kde se pizza šokem zchladí až na minusovou teplotu, která umožňuje tvorbu mikrokrystalů, které optimálně chrání buňky potravin. Tím zabráníme tvorbě bakterií. Poté pizzu zabalíme a zatavíme do potravinářské folie. Nakonec polepíme štítkem, kde je uveden název, složení, obsah alergenů a datum spotřeby.
Ceny jsou platné od 1.8.2022.
Velikost Pizzy : Ø 31cm
Hmotnost 400g
Pizzy uchovávejte při teplotě -18 °C a nižší.
Troubičky na pizzu Vám přivezeme. Obsluha je velice snadná. Rádi zaučíme Váš personál.
Pizzy Vám zavážíme až do Vašeho podniku.
Zdarma od Nás dostanete: kolečko na pizzu, plakát na vylepení, jídelní lístky na stoly.
Talíře na pizzu (papírové) cena 5,- včetně DPH upřednostňujeme talíře papírové, protože jsou pro Váš personál jednodušší na obsluhu.
Pokud máte zájem o talíře porcelánové není problém obstarat (cena se liší).
Postup přípravy pizzy u Vás: Troubičku nastavíte na 230°C a necháte 2 minuty předehřát. Poté vložíte pizzu a za cca 8-10 minut se pizza může servírovat.
Při jakýchkoli dalších otázek Nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám vyhovíme a vše vysvětlíme.